Anbefalinger af Mikkel og SEO 2.0

De bedste anbefaling du kan få af mine faglige kvalifikationer, mine evner til at formidle det og ikke mindst bogen SEO 2.0, er den der kommer fra branchefolk der kender mig rigtig godt og dem der har læst bogen. På denne side har jeg samlet en lille håndfuld udtalelser.
 
Anbefalingerne på denne side er skrevet på Dansk. Du kan læse de engelske anbefalinger her.
 

 

Kasper N. Rasmussen, CMO, Mentaline.com

"Mikkel er uden tvivl en af de førende SEO eksperter, ikke bare i Danmark, men derimod i hele verden. Derfor var det også uden tøven, at jeg købte Mikkel's SEO 2.0 kort tid efter den udkom, men jeg skal være ærlig at sige at jeg ikke regnede med at lære det store, blot et par ekstra fif.

Hold kæft hvor blev jeg blev overrasket. Ja, SEO 2.0 dækker alt det basale præcist som jeg forventede. Men den stopper ikke der. Bogen indeholder detaljeret information om en lang række af de mere avancerede emner. Information som man ikke "bare" kan læse sig til på et forum eller i blog posts.

I mit daglige arbejde med søgemaskineoptimering bruger jeg jævnligt Mikkel's bog som opslagsværk, ja nærmest som en form for bibel. Min konklusion er: hvad enten du er nybegynder eller har hardcore erfaring med SEO, så er SEO 2.0 et MUST!"
 

 

Martin Thorborg, Forfatter og iværksætter

"Mikkel har en særlig forståelse for det tekniske, nytænkende forretninger og den menneskelige natur. Det er denne kombination, der giver Mikkel den fordel, som andre SEO'ere mangler og misunder. Kun Mikkel kan skrive en bog som denne og mange tak for at gøre det!"
 

 

Gorm - www.sensetik.dk 

”Jeg ved ikke hvordan han gør det, men på en eller anden måde er det lykkes for Mikkel deMib, at skrive så det rammer både den uerfarne og nysgerrige, der gerne vil snuse lidt til SEO og den mere erfarne som ønsker inspiration og konkrete metoder til at forbedre rankingen af deres website. Jeg måtte bare købe den fulde version af SEO 2.0 kort efter jeg begyndte at læse light-versionen. Jeg er meget tilfreds med den beslutning. Det er både tiden og pengene værd.”
 

 

eTilbudsavis - Ugens tilbudsaviser 

”Vi ved i forvejen meget om SEO, men med næsten 1.400 sider, kan man ikke undgå at lære noget nyt. Mikkel deMib Svendsen har med SEO 2.0 i den grad givet eTilbudsavis et godt redskab til at ligge godt i søgemaskinerne. SEO 2.0 er efter vores overbevisning velstruktureret, og skrevet i et letlæseligt sprog, som indbyder til at foretage ændringer på vores hjemmeside. Tak til søgemaskineeksperten Mikkel deMib Svendsen.”
 

 

Kim Tetzlaff – KTJ-Media.dk 

”Selvom jeg har rigtig mange års erfaring inden for SEO, er der stadig nyt at lærer og teorier der skal bekræftes. Derfor købte jeg Mikkels SEO bog, og jeg må sige at der er rigtig mange guldkorn i bogen. Bogen er skrevet på en sådan måde at både uerfarende og garvede vil kunne få noget ud af bogen, både pga. sproget i bogen, men også fordi bogen beskriver rigtig mange aspekter af det at søgemaskineoptimerer en hjemmeside, analysemetoder og markedsføring på nettet.”
 

 

Casper Blom – www.billigegolfbolde.dk 

”Jeg har nu haft SEO light 2.0 i en måned, og besluttede mig derfor for at se om jeg kan se nogle ændringer. Og det kan jeg! I stor grad. Det er primært målt på antal besøgene, men da jeg kan se at konverteringsraten holder niveauet, giver det samlet set bedre resultater på bundlinjen. Og det allerbedste er at det er uden at bruge en eneste krone mere! Jeg vil derfor klart anbefale hurtigst muligt at få hentet light versionen, og når den er læst, så se resultatet, og så skal i ikke overveje mange sekunder om I skal købe den fulde version"
 

Henrik Eiberg - www.barnetsfest.dk

"Endelig gav det mening – Biblen altså!
Jeg har gennem de sidste mange måneder forsøgt at sætte mig ind i SEO og alle de ting det omfatter. I bund og grund er det jo ret simpelt men simple ting syner mange gange komplekst til man har fået forståelsen!

Jeg har taget diverse kurser, lyttet til diverse ”guruer” men jeg fik samme resultat hver gang – En lang list med spørgsmål jeg aldrig fik besvaret eller muligheden for at få besvaret. Så efter noget tid går luften langsomt af ballonen og man tænker jamen er der da ikke bare en derude der kan fortælle mig ”sandheden” om det her SEO – Efter lang tids søgen kan jeg jo se at der ikke er én sandhed men flere dog kan er jeg kommet meget tæt og fået en lang større forståelse af det store billede ved at læse SEO 2.0 – Bogen er så omfattende at den stort set aldrig efterlader mig tilbage med et spørgsmål som ikke besvares enten i samme kapitel eller i et senere kapitel.  Så hurtigt forstod jeg bedre, hvorfor SEO 2.0 blev døbt biblen, for den har bare svaret på det hele!

Tak for en fed bog med en masse inspiration og mange lærerige timer, ligger med flere søgeord på side 1 på google. Tak."
 
 

 

Kenneth Rasmussen - Studie & Elevjob

"Jeg har nu øget mine besøgstal med mere en 300%, og jeg er kun nået til side 700 af SEO 2.0. Samtidig har jeg heller ikke arbejdet med alle mine noter fra de første 700 sider, så det går pænt fremad, en bog der varmt kan anbefales."
 

Victor Christiansenn, CEO - UTM & Pen Testing Appliances

"Jeg har købt bogen SEO 2.0 og den er uden tvivl den bedste SEO jeg nogensinde har læst.Den giver dig alle tekniske detaljer og specifikke eksempler på hvordan teknikkerne implementeres.Ydermere dækker bogen mange flere SEO-områder i detaljer end andre SEO bøger gør. Jeg kan anbefale den."
 

Kim Jørgensen, www.Erotic-Toy.dk

"Jeg har læst light-versionen af SEO 2.0, samt en udvidet light-version som jeg fik med da jeg købte E-Pusher.Bogen er nem at læse og forstå for folk som ikke har det vilde kendskab til SEO. Jeg er i gang med at lave nogen af de nemme ting som Mikkel nævner i bogen, og allerede efter et døgn var jeg steget fra side 10 i google, til side 1. Det er da en forbedring der er til at føle på. Så nu skal jeg i gang med at lave nogen af de lidt sværere ting, og mon ikke jeg også kan mærke forbedringer der J "
 

 

Torben Kovaltsenko, hjemmesidesystemer, webdesign og rådgivning

"SEO 2.0 bogen af Mikkel deMib er en djelig blanding af teori og praktik. God teoretisk gennemgang af problemstillingerne, der fra helikopter-perspektiv, giver én et godt overblik over de problematikker man typisk oplever i SEO-verdenen. Hertil nogle meget tilgængelig og jordnære praktiske afsnit, som på fantastisk vis giver en arbejdshandskerne på og helt konkret giver forslag til løsninger. Alle pengene værd!"
 

 

Erik Leth, tekstforfatter

"Jeg kan bruge den bog. Den er ikke bare godt skrevet og godt disponeret. Den forklarer helt enkelt og ganske ligetil, hvorfor Google placerer nogle hjemmesider foran andre, bl.a. på grund af kravet om relevans. Alt er som nænvt skrevet på en nem og forståelig måde, så den bagvedliggende logik står helt klart. Jeg vil gerne anbefale "SEO 2.0" til alle, der beskæftiger sig med hjemmesider og søgemaskineoptimering. Og man keder sig sgutte undervejs."
 

 

Reene A. Nielsen, RAN Light

"Jeg har downloade light versionen af din seo bog og lavet lidt med link oparbejdning samt interne link og navn i url en på facebook så det ser rigtigt prof ud, jeg ved ikke hvad det er der gør det men der har været et ret godt salg af lamper selv her hvor der er over 25 grader og folk har været i haven. Bare på megaman pære som er en ny vare gruppe på vores shop ligger vi nu nr. 10 på side 1 efter bare 5 uger. Det er der sku noget salg i . Så jeg skal lige have sparet sammen til den fulde version."
 

 

Allan Thomsen, Tjepp IT Group

"SEO 2.0 indeholder alt hvad der er værd at vide om SEO. Bogen er velskrevet, og kommer godt rundt i hjørnerne."
 

 

Carsten Bruun, Webdesign Århus

"Webdesign Århus har de sidste par år beskæftiget sig med SEO og kan varmt anbefale Mikkel deMib Svendsen, som vel nok er den i Danmark (måske hele verden), som ved mest om SEO."
 

 

Nyhedsbrev tilmelding


Du kan læs min politik om privatliv her


Køb SEO bøgerne her!

... eller download gratis light version


SEO 2.0 anbefalinger ...


Martin Thorborg: "Kun Mikkel kan skrive en bog som denne og mange tak for at gøre det! ..."

Kenneth Rasmussen: "Jeg har nu øget mine besøgstal med mere en 300%, og jeg er kun nået til side 700 af SEO 2.0 ..."

Gorm, sensetik.dk: "Jeg ved ikke hvordan han gør det, men på en eller anden måde er det lykkes for Mikkel deMib, at skrive så det rammer både den uerfarne og nysgerrige, der gerne vil snuse lidt til SEO og den mere erfarne ..."

Læs flere anbefalinger af SEO 2.0
Læs omtale og anmeldelser


Anbefalinger af Mikkel


Marshall Simmonds (New York Times): "Mikkel is an industry leader ... His insight and experience (and now book) is a welcomed addition to a topic that needs clarity and professionalism ..."

Shari Thurow: "I consider Mikkel deMib Svendsen to be one of the best search engine optimization (SEO) professionals worldwide ..."

Aaron Wall: "Few people have the SEO wisdom and experience Mikkel does. And fewer yet have his creativity ..."

Chris Sherman: "Mikkel is one of the most experienced SEOs practicing anywhere on the planet. We always seek him out to speak at our Search Marketing Expo shows ..."

Bill Hunt: "With this “must-own” book we will finally get all of the secrets and best practices hidden away in the mind of one of the worlds leading thought leaders and experienced practitioners of SEO ..."

Læs flere anbefalinger herForlag: deMib Holdings ApS
Sorøvej 158, 4350 Ugerløse
CVR Nr.: 28 99 16 30
Forfatter: Mikkel deMib Svendsen
Info om Mikkel deMib
SEO FAQ site
deMib.dk (Mikkels blog)
Strikepoint (Podcast på engelsk)
Andre af Mikkels websites
SEO Supporten (Billig SEO service!)
Joblr.net (SEO Supporten/USA)
Waimea Digital (SEO firma)
Redpitt (Webshop løsninger)
Det med småt
Handelsbetingelser
Politik om privatlivTilbage til forsiden af SEO 2.0Download gratis version af SEO 2.0 bogen