FAQ: Spørgsmål om SEO 2.0

På denne side har jeg samlet de mest almindelige spørgsmål og svar om bogen SEO 2.0

Hvilket format sælges SEO bøgerne i?

Du kan købe SEO 2.0 i både en trykt version og en elektronisk version - en såkaldt e-bog. Begge versioner er indholdsmæssigt ens, bortset fra et mindre stikordsregister, som er udeladt i den trykte version.
 
SEO FAQ er p.t. kun tilgængelig som e-bog.


Hvilket format leveres e-bøgerne i?

E-bøger solgt her på sitet leveres i Adobe PDF (Portable Document Format). Du kan enten læse dem på skærmen, eller printe dem ud. Hvis du ikke allerede har PDF installeret kan du downloade den gratis PDF Reader fra Adobes website.
 
Jeg anbefaler meget, at du bruger Adobe's egen PDF Reader til at læse bogen, da de fleste andre programmer har mere eller mindre alvorlige mangler i forhold til PDF formatet. På nogle PDF læsere kan man således slet ikke åbne beskyttede filer, som dem der sælges her. I andre prgrammer forsvinder indholdsfortegnelse eller links. Alt virker som det skal med Adobe PDF Reader.


Hvordan leveres bogen - email eller download?

Efter jeg har registreret din betaling vil du modtage en email med en URL til den side, hvor du kan downloade din kopi af e-bogen fra. Hvis du betaler med et betalingskort sker det med det samme. Hvis du betaler med bankoverførsel kan der gå et par dage fra du har overført pengene til jeg kan registrere dem.
 
Jeg sender ikke e-bogen via email. Grunden til dette er, at den fylder så meget, at mange vil have problemer med et modtage den. Derudover har jeg erfaret, at store PDF filer - selv når de når frem via email - alt for ofte giver fejl, som åbenbart sker undervejs.
 
Så alt i alt tror jeg, at du med den valgte leveringsform lettest, hurtigst og mest sikkert får din kopi af e-bogen.
 
Den trykte version af bopgen sendes med Post Danmark pakkepost.
 


Hvem har gavn af bøgerne?

Alle der driver et website og gerne vil blive fundet i søgemaskinerne vil have stor gavn og glæde af både SEO FAQ og SEO 2.0.
 
SEO FAQ er den hurtige vej til korrekte svar svar på de mest almindelige spørgsmål om SEO. Bogen er meget let at komme igennem og den koster ikke så meget. Så det er bestemt en bog for alle.
 
SEO 2.0 går noget mere i dubden med tingene. Det betyder ikke at den er svær at læse - den er bare meget mere omfattende. Så det er en bog for dig som gerne vil lidt videre med din SEO - eller dig som har det som en del af dit job, at skulle optimere jeres website.
 


Er bøgrne svære at læse og bruge?

Nej, bøgerne er bestemt ikke svære at læse. Jeg hader kedelige og tøre fagbøger, som det er en kamp at komme igennem. Fagliteratur, som disse bøger, behøver ikke være så kedeligt.
 
Jeg har forsøgt at holde både SEO FAQ og SEO 2.0 i et let og levende sprog, der gerne skulle være en fornøjelse, at læse for alle med almindelige læsefærdigheder.
 
Begge bøger er opdelt i overskuelige kapitler, som du kan læse enkeltvis eller samlet, som det passer dig bedst. Du behøver ikke læse det hele på en gang for at få en masse ud af bøgerne.


Er SEO 2.0 kun for eksperter og teknikere?

Nej, absolut ikke. Alle kan få glæde af bogen.
 
Bogen er opbygget så der både er generelle kapitler alle kan have glæde af at læse, kapitler der har mest fokus på de redaktionelle udfordringer, og som ingen tekniske forkunskaber kræver og så nogle kapitler, der fokuserer på de lidt mere avancerede områder. Hvis du ikke er så erfaren vil det alene være de sidste kapitler, som måske kan virke lidt overvældende.
 
Bogen har desuden en række forskellige vinkler på mange af de samme udfordringer. For eksempel dækkes et område som sidetitler og META-tags både ud fra en teknisk vinkel - hvordan de kodes helt rigtigt, og ud fra en redaktionel vinkel - hvordan de skrives og optimeres bedst muligt.
 
Så uanset hvor erfaren du er, om du er teknisk orienteret eller mere fokuseret på det redaktionelle, kommunikation, brugervenlighed, salg og markedsføring, så vil du få stor gavn og glæde af bogen.


Hvad koster bøgerne?

SEO 2.0 koster i den fulde version 1.875,- dkr. inklusiv moms (1.500,- kr. + moms) - både for den elektroniske og den trykte version. Hvis du køber begge versioner får du det til 2.500,- kr inklusiv moms (2.000 kr. +moms).
 
SEO FAQ koster 373,75 kr. (299,- kr. +moms) - den findes p.t. kun i e-bogs version.


Er SEO 2.0 virkelig pengene værd?

Ja, det vil jeg helt bestemt mene. Hvis ikke du kan tjene pengene mange gange hjem i løbet af kort tid er det enten fordi din forretning er ekstremt lille, eller fordi du ikke gør som jeg anbefaler i bogen.
 
Jeg, og mine dygtige medartbejdere i deMib.com tager en timepris på mellem 1.500 og 2.500 kr. når vi rådgiver kunder i Danmark og USA, så bogens pris dækker knap en time af vores tid - og på en time kommer man altså ikke ret langt.
 
Så kan du naturligvis gå til konferencer og seminarer, men de billigste af slagsen - og de er ikke altid lige gode, starter ved et par tusinde kroner, og de større og langt bedre konferencer koster op til 10-12.000 kr. for 2-3 dage. Dertil kommer så rejseomkostninger, hotel, diæter osv.
 
Jeg er selv taler på mange af disse konferencer og omend mange af dem er virkelig gode, så ved jeg med sikkerhed, at du får meget mere viden om markedsføring i søgemaskiner ved at købe og læse min bog, end du vil kunne nå, at suge til dig på et par hektiske konferencedage.
 
Der findes naturligvis også andre bøger på markedet - og flere af de trykte af slagsen koster noget mindre en denne bog. Et godt alternativ er SEO FAQ.


Hvordan betaler jeg?

Du betaler bøgerne her på websitet med Dankort eller kreditkort. Betalingskort håndteres naturligvis efter alle gældende regler og via en krypteret forbindelse til PBS.


Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis på Nettet?

Man kan alting selv. Sådan har jeg altid haft det. Og det mener jeg fortsat. Det er bare ikke alting der kan betale sig at gøre selv, hvis man nu skal tænke lidt som forretningsmand.
 
Du kan sikkert finde en del af de informationer jeg videregiver i bøgerne rundt omkring på Nettet, men dels kræver det en masse arbejde bare at finde det og når du så finder noget er det er ikke til at vide om du kan stole på det du finder.
 
Hvis disse bøger kan spare dig for månedsvis af hårdt arbejde er det så ikke de 375 eller 1900 kroner værd? I praksis vil det tage dig årevis, at nå frem til al den viden og ikke mindst alle de praktiske erfaringer jeg videregiver i bøgerne.


Hvordan kan jeg være sikker på, at det der står i bøgerne er rigtigt?

Markedsføring i søgemaskiner er en blanding af videnskab og kunst. Mange gange findes der forskellige holdinger til, hvad der er klogt, at gøre i en given situation.
 
De mange gode råd du får i bøgerne er baseret på mine over 12 år som professionel i branchen, hvor jeg har rådgivet hundredevis af større og mindre danske og internationale online virksomheder. Jeg holder intet tilbage.
 
Der kan godt være enkelte ting i bogen, som nogle af mine gode kollegaer kan være lidt uenig i, men langt størstedelen af det jeg skriver, vil alle professionelle søgemaskineeksperter kunne skrive under på er korrekt.


Hvordan får jeg fat i bogen?

Hvis du er i tvivl kan du starte med at downloade den gratis Light-version af SEO 2.0 bogen her.


Tilbydes support, rådgivning og anden yderligere hjælp?

Bogen SEO 2.0 sælges som et selvstændigt produkt uden nogle direkte bindinger til andre af de services og produkter jeg selv eller mine forskellige selskaber udbyder.
 
Hvis du har brug for mere hjælp end en bog som denne kan give dig, eller brug for mere praktisk assistance, kan jeg anbefale dig, at overveje nogle af følgende muligheder:
 
 • SEO Supporten
  En abonnementsbaseret service, der giver dig de tre mest grundlæggende ting du har brug for når du skal markedsføre dig i søgemaskinerne: Viden, hjælp og rapportering, for en fast lav månedlig pris. Læs mere på websitet.
   
 • deMib.com
  deMib.com er et af Danmarks førende SEO-bureauer - startet og drevet af undertegnede og min partner gennem mange år Jens Ole Kjærgaard-Hansen. Vi tilbyder en række stærke services indenfor såvel organisk søgemaskineoptimering og PPC-kampagner (Google AdWords mv). Læs mere på websitet.
   
 • Redpitt Hosted Webshop
  Redpitt er en ny hosted webshop, CMS og community platform, der kan bruges til at bygge alt fra simple websites og shops (som dette site, der er lavet på Redpitt) til større komplekse løsninger (som f.eks. SEO Supporten, der også er bygget i Redpitt). Læs mere på websitet.


Er e-bogen beskyttet med DRM?

Nej, jeg synes DRM (Digital Rights Management) er noget hø, for at sige det lige ud! Det giver alt for meget besvær og problemer for ærlige folk folk, som dig, der betaler for et digitalt produkt.
 
Jeg synes ikke det er rimeligt, at folk der har købt en e-bog af mig skal sidde og kæmpe med at få det til at virke og iøvrigt stå tilbage med en masse begrænsinger i deres brug af bogen.
 
Så i stedet for er din kopi af bogen vandmærket, krypteret og passwordbeskyttet. Så dels kan man altid se, at det er dig der har købt din kopi af bogen, og dels skal du indtaste password, når du åbner den.
 
Det beskytter naturligvis ikke 100% imod piratkopiering - det ved jeg godt. Men til gengæld gør det, at det er super let for dig at købe og bruge bogen - og det er trods alt det vigtigste for mig.


Nyhedsbrev tilmelding


Du kan læs min politik om privatliv her


Køb SEO bøgerne her!

... eller download gratis light version


SEO 2.0 anbefalinger ...


Martin Thorborg: "Kun Mikkel kan skrive en bog som denne og mange tak for at gøre det! ..."

Kenneth Rasmussen: "Jeg har nu øget mine besøgstal med mere en 300%, og jeg er kun nået til side 700 af SEO 2.0 ..."

Gorm, sensetik.dk: "Jeg ved ikke hvordan han gør det, men på en eller anden måde er det lykkes for Mikkel deMib, at skrive så det rammer både den uerfarne og nysgerrige, der gerne vil snuse lidt til SEO og den mere erfarne ..."

Læs flere anbefalinger af SEO 2.0
Læs omtale og anmeldelser


Anbefalinger af Mikkel


Marshall Simmonds (New York Times): "Mikkel is an industry leader ... His insight and experience (and now book) is a welcomed addition to a topic that needs clarity and professionalism ..."

Shari Thurow: "I consider Mikkel deMib Svendsen to be one of the best search engine optimization (SEO) professionals worldwide ..."

Aaron Wall: "Few people have the SEO wisdom and experience Mikkel does. And fewer yet have his creativity ..."

Chris Sherman: "Mikkel is one of the most experienced SEOs practicing anywhere on the planet. We always seek him out to speak at our Search Marketing Expo shows ..."

Bill Hunt: "With this “must-own” book we will finally get all of the secrets and best practices hidden away in the mind of one of the worlds leading thought leaders and experienced practitioners of SEO ..."

Læs flere anbefalinger herForlag: deMib Holdings ApS
Sorøvej 158, 4350 Ugerløse
CVR Nr.: 28 99 16 30
Forfatter: Mikkel deMib Svendsen
Info om Mikkel deMib
SEO FAQ site
deMib.dk (Mikkels blog)
Strikepoint (Podcast på engelsk)
Andre af Mikkels websites
SEO Supporten (Billig SEO service!)
Joblr.net (SEO Supporten/USA)
Waimea Digital (SEO firma)
Redpitt (Webshop løsninger)
Det med småt
Handelsbetingelser
Politik om privatlivTilbage til forsiden af SEO 2.0Download gratis version af SEO 2.0 bogen